Breaking News

Vegyszermentes tisztítószerek

A tisztítószerek piacán, napi szinten jelennek meg új készítmények, és újabb márkák, melyek olyan egészségkárosító vegyszerek felhasználásával készülnek, melyeket természetes úton környezetünkben aligha találhatunk meg. Vegyszermentes tisztítószerek, pedig mint a fehér holló…

Az ellentmondás ebben a témában egyértelműen az, hogy egészségünk megőrzésének érdekében használjuk a tisztítószereket, és a legtöbb esetben pont ellenkezőleg hathatnak.

Napjainkban egyre nagyobb problémát jelent, hogy a különböző tisztítószerekben felhasznált vegyszerek sokszor egészségkárosító hatásúak. Azt a feladatot viszont, amit elvárnánk tőlük nem feltétlenül képesek maradéktalanul végrehajtani. A probléma kettős természetű. A sok vegyszer, mely a tisztítószerekben megtalálható sokszor sokféle allergént tartalmaz, mely heves reakciókat válthat ki egy érzékenyebb emberből. A másik probléma pedig az, hogy a fertőtlenítő hatásuk nem feltétlenül olyan magas fokú, mint azt elképzelnénk.

A megoldás egyértelműen valamilyen jellegű vegyszermentes tisztítószer használata lehet, mely egyben remek fertőtlenítő is. A COVID-19 margóján ugyanis megtanultuk, hogy a fertőtlenítés fontosabb, mint azt gondolnánk. A fertőtlenítést azonban nem csak COVID idején kell végezni, hanem lehetőleg az év minden szakában, ha van vírus helyzet, ha nincs. A megelőzés ugyanis egy roppant fontos feladat.

De milyen vegyszermentes tisztítószerek is léteznek, melyek kedvező áron elérhetőek, és honnan tudjuk őket beszerezni?

A piacon jelenleg a legerősebb fertőtlenítő hatású tisztítószerek a Grape Vital termékcsalád termékei, melyek kifejezetten áldásosan használhatóak többféle tisztítási célra, és emellett természetesen kiváló fertőtlenítők.

Vegyszermentes tisztítószereink között leginkább tehát a Grape Vital termékcsalád termékeit ajánljuk figyelmébe, melyek természetes grapefruitmag kivonatot használnak, melyet a grapefruit mag sűrítményéből préselt olajból vonnak ki, és bázis anyagokkal katalizálják annak fertőtlenítő hatását. Az ilyen bázis anyagok például az L-aszkorbinsav, mely nagyban fokozza a fertőtlenítő hatást.

Vegyszermentes tisztítószereit ráadásul jutányos áron rendelheti meg webáruházunkból és pár napon belül kiszállításra is kerülnek otthonába.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kattintson ide, és ismerje meg online katalógusunkat, melyben vegyszermentes tisztítószerek széles választéka várja Önt.

 

Vélemény, hozzászólás?