Breaking News

elektromos motor

Az elektromos motor óvja a környezetet

A járművel való közlekedés nagyszerű élményt biztosít. Az elektromos motor beszerzésével pénzt takaríthat meg, sőt, a környezetvédelem érdekében is sokat tehet. Nagyon sokan választják manapság munkába járáshoz vagy bevásárláshoz. Egyesek úgy vélik, hogy magas a vételára, viszont elfeledkeznek arról, hogy hosszútávon mindenképpen megtérülő befektetésnek számít. A karbantartása nem jár nagy kiadásokkal és tankolni sem kell. Az elektromos motor szinte bárhol feltölthető, vagyis nem szükséges hozzá speciális töltőállomás. A benzines és a dízel variációkkal szemben, kevesebb alkatrészre kell költeni, hiszen nincs gyújtógyertya, fogasszíj vagy olajcsere.

Mellette szól többek között az is, hogy sokkal jobban gyorsul, mint a belső égésű motorral felszerelt változatok. Az elektromos motor stabil szerkezete és magas fokú tapadása révén, kiemelkedő biztonságot nyújt közlekedés közben. Az akkumulátor töltése gyorstöltővel 4-5 órát vesz igénybe, szóval indulás előtt érdemes körültekintőnek lenni. Első és hátsó féktárcsával is rendelkezik, ezért a fékezés nem jár kockázattal. A digitális képernyő az összes fontos adatot megjeleníti, ami a nyugodt, komfortos közlekedéshez szükséges. Az elektromos motor számos típusban elérhető, így Ön is megtalálja majd azt a modellt, ami kielégíti az igényeit.

A fűthető kabát kielégíti az igényeket

A ruhanemű megvásárlásával biztosan jól jár a téli hónapokban. A fűthető kabát szénszálas fűtőszálak és akkumulátor segítségével melegít. A poliészterből készült víz- és szélálló külső garantálja a védelmet munka közben. Típus szerint eltérő fűtőcellákkal szerezhető be. Az állítható hőmérsékletnek köszönhetően, mindig komfortosan érezheti magát. Természetesen minél magasabb hőmérsékletre állítja be, annál hamarabb lemerül a tápegység, így erre a dologra érdemes figyelni. A fűthető kabát maximumon 3-4, minimumon 7-8 órán keresztül tartja a meleget.

Nemcsak a hidegben való munkavégzéskor tesz jó szolgálatot, hiszen túrázás, vadászat, síelés során is remekül megállja a helyét. Rengeteg színben és stílusban megtalálható a szaküzletek polcain, így mindenki kedvére válogathat. A fűthető kabát akkumulátorral együtt maximum 1,3 kg, így nem akadályozza a különböző tevékenységek végzése közben. Telefon vagy kisebb tablet töltésére is alkalmas, ami szintén előnyös funkció. Ha megrendeli ezt a fantasztikus kiegészítőt, akkor biztosan nem éri majd kellemetlenség a fagyos téli napokon. A fűthető kabát akár fényvisszaverő változatban is megrendelhető a webshopokból, így éjszakai munkavégzéshez tökéletes választás.