Breaking News

Vélemények az Aviva tornáról: tényleg megéri vele próbálkozni?

Bizonyos tekintetben a nőknek nehezebb dolguk van az életben, mint a férfiaknak. Elég csak arra gondolni, hogy a kamaszkor elején a lányok elkezdenek menstruálni és bizony jobb esetben minden hónapban meg kell „küzdeniük” ezzel a pár nappal jó néhány évtizedig. Vannak persze olyanok, akik gond nélkül átvészelik azokat a bizonyos napokat, ám elég sok fiatal és idősebb hölgyet szoktak megviselni már a megelőző napok is. Arról is érdemes szót ejteni, hogy a nőknek kell kilenc hónapig a szívük alatt hordani egy másik életet, ami valljuk be, egyszerre csodálatos, ám sok esetben nehéz feladat is. Ezek után pedig még ott van a szülés, amit sok nő élete egyik legszebb, de legfájdalmasabb élmények is ír le. Abban az esetben pedig, ha nem sikerül huzamosabb ideig teherbe esniük, többségében ők esnek át számos akár kellemetlen vizsgálaton, és egyértelműen őket viseli meg ilyen téren jobban a „kudarc”.

Kijelenthetjük tehát, hogy nem könnyű nőnek lenni, különösen akkor nem, amikor a hormonális problémáknak köszönhetően egy sor kellemetlen panaszt kell megélniük. Azoknak, akiknek egyértelműen ilyen gondok miatt vannak akár fájdalommal járó tüneteik, érdemes utána nézniük az Aviva tornának! Ezzel a módszerrel meg lehet tanulni azokat a gyakorlatokat, melyekkel a külső és belső izmokat egyaránt meg tudjuk mozgatni, ezáltal pedig változtatni lehet a szervezet hormonális állapotán. A tornát a magyar származású Aviva Gabriella Steiner álmodta meg és fejlesztett ki, aki tornász és fizikoterapeuta is volt egy személyben.

Milyen problémákra nyújthatnak megoldást ezek a tornagyakorlatok? A hölgyek körben például a menstruáció során tapasztalható kellemetlenségek megszüntetése mellett be lehet segítségével állítani a havi ciklust, és még csökkenteni lehet a vérzés mennyiségét is. Ezen kívül a termékenységi gondokra, és a ciszták miómák eltüntetésében is megoldást kínálhat. Nem csak a nőknek ajánlott azonban az Aviva módszer! A férfiaknak is célszerű kipróbálniuk, ha potenciális problémákkal küzdenek, esteleg a hímivarsejtek számát kellene növelni náluk!

Felkeltettük a te érdeklődésedet is? Már sok nőnek és férfinak segített ez az egyszerű, de ugyanakkor nagyszerű módszer! A Változás Műhely weboldalán rengeteg pozitív visszajelzést lehet olvasni az Aviva tornáról. A vélemények áttekintése után te is látni fogod, hogy érdemes egy esélyt adni a dolognak! A linken található weboldalon azt is megtudod nézni még a torna jótékony hatásai mellett, hogy mikor indulnak a közeljövőben az online tanfolyamok. 4 órán való részvétel után az alapokat el lehet sajátítani, ezt követően már önkéntesen dönt mindenki arról, hogy egyedül, vagy közösségbe akarja-e végezni az Aviva tornát. Amennyiben bizonytalan vagy, mindenképp keresd fel az oldalukat, hiszen a 100%- os pozitív visszajelzésű vélemény egész biztos meg fog téged is győzni arról, hogy ez a módszer segíthet a hormonális problémákon!