Breaking News

Négy keréken, biztonságban

Debrecent méltán tekintik sokan az Alföld egyik gyöngyszemének. A nagy múltú cívisvárosban a folyamatos fejlesztések természetesen az autóforgalom megnövekedését is eredményezték, s ez észrevehetően felsrófolta a jogosítvány megszerzésének igényét. Ezzel az igénnyel pedig a debreceni autósiskolák közül talán leginkább a Barcsához érdemes fordulni.

Kevés az olyan autósiskola Debrecenben, amelyik ennyire komplex és minőségi képzési programmal állna  a jelentkezők rendelkezésére. Ügyfélkörükhöz igazodó áraikat úgy alakították ki, hogy a 20 év alattiak és a kismamák kedvezményben részesülnek.

Ez a nívós és évtizedek tapasztalatával felvértezett debreceni autósiskola több ezer elégedett tanulóval büszkélkedhet, többek között a kényelmes, klimatizált autóknak, a rugalmas időbeosztásnak és a tapasztalt oktatóknak köszönhetően. Akik készséggel válaszolják meg a vezetési gyakorlatok során felmerülő kérdéseket is. A Barcsa Autósiskola Debrecenben a maga képzési kategóriájában igen magas színvonalat képvisel.