Breaking News

klimax

Mit lehet tenni a klimax ellen?

Kár is tagadni, a fülbevalók, fül piercingek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. Mivel a fülben sok akupunktúrás pont is található, így egy célzott szúrással akár támogatni tudjuk szervezetünk egészségesebb működését is. Nem csak a migrénnek és a falási rohamoknak lehet búcsút inteni egy piercinggel! Mit lehet tenni a klimax ellen? Mutatjuk!

Mi is pontosan a klimax?

Sokan emlegetik változókornak is ezt az időszakot, melyen nem csak a nők, de bizony a férfiak is keresztül mennek előbb vagy utóbb. A klimax alatt felborul a szervezet hormonális működése, melynek lelki és testi tünetei is lesznek. A leggyakoribbak ezek közül a bármikor megjelenő hőhullámok, a kínzó fejfájás és a hangulatingadozás. Valljuk be, ezeket sem megélni saját magunkon, sem pedig végig asszisztálni egy hozzánk közel álló emberen nem egyszerű feladat. Létezik azonban megoldás!

Mit lehet tenni a klimax ellen?

A slim és migrén piercing mellett létezik egy másik testékszer is, mely segít abban, hogy az ilyenkor jelentkező tüneteket mérsékelni lehessen. A klimax piercing is egy lehetőség. Ezzel a módszerrel el lehet kerülni azt, hogy gyógyszereket kelljen szedni ebben az időszakban a panaszok enyhítése érdekében. A fül egy pontját ingerelve a klimax piercing segíti az életenergiák akadálymentes áramlását. A hormonháztartás mellett pedig az immunrendszerre és a mozgásszervekre is pozitív hatást lehet gyakorolni vele.

A klimax piercing hatásai

A klimax ellen szúrt piercingnek számos pozitív hatása van még a fent felsoroltak mellett. Segítségével kiegyensúlyozottabban telnek majd a hétköznapok, nyugodtabban lehet aludni, kevésbé leszünk ingerlékenyek, és a depresszió is enyhülhet. Természetesen ezek csak akkor teljesülhetnek, ha a piercinget tapasztalt szakember szúrja majd be a megfelelő pontba! Nem csak a nőknek nyújthat nagy segítséget a klimax ellen, de akár a férfiaknak is, hiszen őket is érinti majd a változókor.

Fájdalom és ápolás

A leggyakoribb kérdések között szokott szerepelni az, hogy mennyire fájdalmas a klimax elleni piercing szúrása. Ez természetesen függhet az ember fájdalomküszöbétől is, ám a legtöbb vélemény és tapasztalat azt mutatja, hogy általában inkább kellemetlenségként élik meg az emberek a szúrást. Aki nagyon félne, annak érdemes arra gondolni, hogy milyen előnyei lesznek a piercing behelyezésnek, és egész biztos enyhül majd a rettegés. Mint a piercingek esetében, a klimax piercing ápolására is nagyon oda kell figyelni. Az utókezelés minden lépéséről a szúrást végző szakember fog tájékoztatást adni, melynek betartása a megfelelő gyógyulás érdekében kiemelten fontos lesz. Nem csak gyógyszerekkel lehet tehát tenni a klimax ellen, létezik egyszerűbb és természetesebb megoldás is!