Breaking News

Djeco játékok

A Djeco játékok népszerűsége töretlen

A márka minden termékére a minőség és a megbízhatóság a jellemző. A Djeco játékok különlegessége az egyedi grafikában rejlik. A több tagból álló fejlesztő csapat azon dolgozik nap mint nap, hogy olyan összeállítások kerüljenek az üzletekbe, amelyek a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt örömet szereznek.

Az oktatókészletek mellett, az építőjátékok, a dekorációs- és varrókészletek is rendkívül közkedveltek. A készségfejlesztő összeállítások 3 éves kortól szerezhetőek be. A felhozatalából a kamaszok is kedvükre válogathatnak. Például a rámás hímzőkészlet remek döntés lehet kislányoknak. Ajándékként is megállja a helyét, hiszen ki ne örülne egy efféle meglepetésnek?!

Minden eszközt tartalmaz, amire szükség lesz az alkotás során. Nemcsak a kézügyesség és a kreativitás fejlesztésében játszik szerepet, hanem a szemléletmód kialakulásában is. A Djeco játékok nagyon izgalmasak, ezáltal képesek több órára lekötni a gyermekek figyelmét. A különböző kifestő és képkészítő készletek által, az alkotás egy élmény lesz. Az élénk árnyalatokban pompázó színezőket örömmel fogják még a legapróbbak is használni. A Djeco játékok között az arcfestékek is megtalálhatóak.

A bőrrel érintkezve nem váltanak ki allergiás reakciót, hiszen nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat. Ha szeretne erről a dologról megbizonyosodni, akkor gyermeke kézfejére kenjen belőle, majd várjon néhány percet és mossa le! A színezékek felvitele egyébként az ecset vagy a szivacs segítségével gyerekjáték lesz. Gyors a száradási idejük és nem maszatolódnak el. A Djeco játékok által az egész család önfeledten szórakozhat.