Breaking News

Súlyzórúd vásárlás

Súlyzórúd vásárlása otthoni edzésekhez

A súlyzórúd olyan professzionális sporteszköz, mely a testépítés alapvető kellékeinek egyike. Nem csak az erőnléti edzések alapvető felszerelésének darabja, hanem kiegészítőként is használandó bemelegítésekhez, fitnesz gyakorlatok kivitelezéséhez, és a vele végrehajtott speciális gyakorlatoknak köszönhetően egy-egy kiemelt testrész tökéletes formájának kialakulásához járul hozzá. Ezért igen hasznosnak bizonyul a súlyzórúd vásárlása otthoni használatra, mert nagyon sokféleképpen használható.
Ha nincsen elég időd edzőterembe járni, vagy valami más ok miatt otthon edzenél, akkor igen csak jól jön majd egy súlyzórúd vásárlás, valamint néhány súlyzótárcsa beszerzése.

A súlyzó rudak nagyon sokféleképpen kombinálhatóak, különböző méretű súlyokkal. Már interneten is elérhetőek az igen népszerű gyakorlatok francia rúddal. A francia rudat széles fogással a külső fogantyúnál kell tartani álló helyzetben. A felső karok szorosan a test mellett tartandóak, úgy, hogy a könyöknek egy pontban kell lennie, csak az alkarok mozogjanak, lentről egészen a vállak szintjéig. A mozdulatok lassan történjenek, nem pedig lendületből. Az ismétlésszám és a szériák száma edzettségétől függ.
Ha otthoni használatra súlyzórúd vásárlása érdekel, fordulj bizalommal a Capetan Sport webáruházához, itt a legjobb minőségű sporteszközöket találod a lehető legjobb árakon, sőt, a súlyzó rudakra garanciát is vállalunk. Ezen felül a Capetan Sport-nál edzőtermekbe, sportegyesületekbe, egyéb intézményekbe is lehetőség van súlyzórúd vásárlására.

Vélemény, hozzászólás?