Breaking News

táska

Mikor milyen táskára van szükségük a hölgyeknek?

A hölgyek zöme a megfelelő kiegészítők és tartozékok nélkül nem lép ki az utcára. Kétségtelen, hogy az egyik legfontosabb a táska. Sokan azonban elkövetik azt a hibát, amikor ennek a megvételére kerül sor, hogy csak a designra és a márkára fókuszálnak. Azonban a hosszú távú elégedettség érdekében ennél jóval több tényezőt kötelező alaposan szemügyre venni.

Ugye egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táska mellett dönt az a nő, aki épp színházba vagy épp egy fontos megbeszélésre siet. Teljesen más táska szükséges ugye akkor is, amikor egy sima bevásárlásra készül a hölgy, esetleg el kell vigye a gyermekeket az iskolába vagy épp az egyetemre.

Akinek nincs ideje és pénze sem, hogy több tucat táska közül válogasson, majd vásároljon, és minden nap azon gondolkozzon, hogy melyiket is érdemes választani az adott napra, nem kell aggódjon, hiszen erre a szituációra is van megoldás. Biztos választás lehet ekkor az basic stílusú, semleges színnel rendelkező táska, amit szinte bármilyen ruhához és kiegészítőhöz passzol.

Ugye minden hölgy tisztában van azzal, hogy a legfontosabb mégiscsak az, hogy a táska színe és stílusa megegyezzen, illetve összhangban legyen a cipővel. Egy gyakran emlegetett divatszabály, hogy a táskának és a lábbelinek harmóniában kell lennie egymással.

Az idei év divatos férfi cipő fajtái

A 2022-ben is lesznek olyan lábbelik, amik divatosak és ezzel együtt népszerűek lesznek. Az úriemberek dolga pedig, hogy tudják, melyik férfi cipő mellett érdemes dönteni. Melyik az a modell, amelyik idén sem fog csalódást okozni? A klasszikus fehér sneaker férfi cipők nem mennek ki a divatból, de nagy népszerűségnek örvendenek ismét az oxford stílusú lábbelik, a vastagabb talpú csizmák és még a kopottas orral virító bokabakancsok is.

Aki egy kicsit extrémebb szeretne lenni idén, nem teheti meg, hogy nemet mond a fémes sneakereknek. Egy olyan férfi cipő ez, ami a Versace divatház által hirdetett trendet követi. Bátran viselhető ez farmerrel és hosszú szárú, logós zoknival. A fémes színű sneakerek modern hangulatot kölcsönöznek a 90-es évekből származó stílusnak.

​Aki pedig szeretne elegáns lenni, nyugodtan dönthet az oxford vagy a derby mellett. De mi is a különbség a kettő között? Nos, az oxford a klasszikus angol ünnepi cipő, ami szinte kizárólag öltönyhöz passzol. A derby érdekessége pedig, ezzel ellentétben, hogy a fűzős rész felül van varrva, így nyitottabb, lazább és mindenhez felvehető. Nem csupán öltönyhöz passzol, de farmerhez, szövetnadrághoz és sok minden máshoz is. Talán ezért is van az, hogy egy igen divatos férfi cipő ez.