Breaking News

PLC programozás

Korszerű segítség a PLC programozás

A mai világunkban egyre nagyobb teret kap az automatizált elektronika. A plc-program.hu cég több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik különféle gyártógépek, berendezések javításában, beüzemelésében, felújításában, karbantartásában, illetve átalakításában. A tevékenységi körébe tartozik továbbá a PLC programozás, a PC, WIFI hálózat felülvizsgálata, ellenőrzése és az adatgyűjtés a diagnosztikai elemzésekhez.

A PLC programozás célja, hogy az aktuális igényekhez igazodva a megrendelő igényeinek megfelelően alakítsák ki a PLC működéséhez legoptimálisabb feltételeket. PLC programozáson kívül, már meglevő vezérlés meghibásodása esetén is szakértői segítséget nyújtanak a berendezés átalakításában, felújításában, de elavult alkatrészek modernizálását is vállalják márkától függetlenül.

A PLC auditálás terén óriási tapasztalattal rendelkező cég vállalja PLC rendszerek megfelelő működéséhez szükséges adatok gyűjtését, tesztek, mérések végzését, hálózatok átvizsgálását és a megfigyelt folyamatok objektív kiértékelését. A plc-program.hu óriási előnyeként említhető, hogy nem egyetlen márka elkötelezett híve, ezáltal náluk megspórolhatjuk a márka arculati díjának megfizetését. A cég munkatársainak óriási tapasztalata révén nem jelenthet kihívást régebbi típusok, gépvariánsok szakszerű javítása, korszerűsítése sem.

Lehetőségek az otthon automatizálás világában

Újépítésű lakásokban, házakban manapság szinte minden esetben találkozunk automatizált berendezésekkel. Rendkívül széles skálán mozognak a lehetőségek, ha az otthonunkban az „okos” technológiát hívnánk segítségül. Az otthon automatizálás keretein belül a lakás különféle részegységei kerülnek automatizálására, például a redőny, a szenzorral működtetett kapu vagy garázskapu, esetleg a távolról irányítható világító berendezés.

Az otthon automatizálás kivitelezésénél három lehetőség adódik, lehet vezeték nélküli, vezetékes rendszer, illetve a kettő ötvözete. Telepítés szempontjából a vezeték nélküli rendszer egyszerűbben kivitelezhető, míg a vezetékes rendszer előnye a nagyobb fokú biztonság és megbízhatóság.

Az intelligens otthonok vezérlése egyaránt lehet kézi, automatán, időpontra programozott vagy külső környezeti tényezők hatására automatikus módon is működésbe léphetnek. Legelterjedtebb terület a világítási rendszerek automatizálása, ugyanis az „okosan” működtetett világítóberendezésekkel jelentős energia megtakarítás érhető el. A plc-program.hu oldalon szakértő segítséget kínálnak az otthon automatizálás terén, a rendszerek kialakítása, telepítése, diagnosztizálása, programozása és karbantartása esetén egyaránt.